Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Tähtiportti tuo aloittelevat bändit Suistolle

Aloittelevat nuorisobändit ja merkittävät kulttuurialan toimijat tulevat yhteen, kun ARX:n järjestämä Tähtiportti-bändikilpailu pääsee ääneen Suisto-klubilla 15.12. Tapahtuman tavoitteena on tuoda vähän esiintymiskokemusta omaavat bändit lähemmäs tapahtumakenttää ja antaa heille mahdollisuus esiintyä alan asiantuntijoille sekä saada esimakua keikkailusta.

Palkintoja on yksi jokaista esiintyjää kohti. Suistolta tulee palkinnoksi oma keikka kansainvälisenä keikkapäivänä 14.02.2018, Wanaja Festival palkitsee yhden bändin 2:n päivän lipuilla festivaalille ja Lähitapiola Loimi-Häme palkitsee yhden bändin 300 eurolla. Ämyrock, KUMU drums ja Turenki Records puolestaan tuovat edustajansa tuomaristoon.

Kello 14?18 järjestettävä tapahtuma on ilmainen ja avoin kaiken ikäisille ja kilpailussa on mukana kolme bändiä: rockia soittava Rwanda, raskaampaan musiikkiin erikoistuva METAL RÏOT ja rap duo LOUD GODs. Tapahtuman loppupuolella esiintyy itsekin bändikilpailun kautta pinnalle noussut Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.