Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

Superviikko tuo hyvää kaikille

Unique Art Tattoo Festivalin järjestäjä Säde Sonck on luottavainen noin puolitoista viikkoa ennen tapahtumaa.

? Kaikki on hallussa, mutta totta kai kutkuttaa, koska pääsee tositoimiin, hän sanoo.

Säde Sonck pitää Hämeenlinnan superviikkoa hyvänä kaikkien tapahtumanjärjestäjien kannalta. Kuva: Juha Reinikainen

Säde Sonck pitää Hämeenlinnan superviikkoa hyvänä kaikkien tapahtumanjärjestäjien kannalta. Kuva: Juha Reinikainen

Heinäkuun 24. ja 25. päivänä eli samalla viikolla AC/DC:n konsertin kanssa Verkatehtaalla järjestettävä tatuointi- ja katutaidefestivaali on ensimmäinen laatuaan.

? Monta eri palloa täytyy pysyä käsissä, kun tapahtumassa yhdistyvät eri taiteenlajit. Virallista kävijätavoitetta ei ole, mutta vastaanotto on ollut todella positiivinen. Tavoitteena on jokavuotinen tapahtuma, Sonck linjaa.

Tapahtuman ulkomaalaisista vieraista oikeastaan kaikki ovat ensimmäistä kertaa Suomessa ja osan kanssa Säde aikoo käydä myös AC/DC:n konsertissa.

? AC/DC:n keikka ei ollut tiedossa, kun päätin festarin ajankohdasta. Hyvin osui kohdalle ja on tosi hyvä, että Hämeenlinna on saanut brändättyä tällaisen superviikon. Kun paljon tapahtuu niin se on vain plussaa kaikille.

Verkatehtaalla 25.7. järjestettävä moottoripyörätapahtuma Hämeenlinna Bike Show siinä kuin Wanaja Festivalkin voidaan lukea osaksi tätä superviikkoa.

? Varmasti muut tapahtumat saavat väkeä liikkeelle ja olen myös tilannut tapahtumallemme hyvää ilmaa, Säde Sonck naurahtaa.

Festivaalista on haluttu halvan sisäänpääsyn kautta tehdä mahdollisimman matalan kynnyksen tapahtuma. Ohjelmassa on muun muassa burleskitaidetta, tankotaidetta, tatuointikilpailu ja Pariisin Kevään keikka.

? Meitä on hyvä ryhmä joka on rakentanut tapahtumaa yhdessä. Mukana on myös paljon vapaaehtoisia joille tämä kulttuuri on tärkeä.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös tatuointiin liittyviä luentoja ja useita kursseja.

? Tilaa on vielä tatuointi- ja graffitikursseilla, Säde Sonck kertoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.