Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Suisto: Klassikot kääntyivät räpmusiikiksi

ASA & BAND – Love X -levyn julkaisukiertue saapuu Suistoon perjantaina. Asa julkaisi vuosien suunnittelun jälkeen elokuussa uuden albuminsa, joka kantaa nimeä “Love X” (Fried Records/Universal). Levyn sävellykset on ommeltu kasaan Love Recordsin vanhoista nauhoista. Vastaavina tuottajina ovat Jukka Immonen ja Didier Selin.

Asa_ja_Band_by_Hasse_Kauhanen

Yhteiskunnallisista ja vaikeaselkoisista runoista tunnettu, Asa, uppoutuu tällä kertaa aiheista vanhimpaan ja yksinkertaisisimpaan Rakkauteen. Levyltä on julkaistu singlet on jo julkaistu “Mä haluun olla hippi” ja “Vesipisaroita”.

Kaikki Love X:n biisit eivät ehkä suoraan taivu bändin esitettäväksi, mutta keikkasettiin mahtuu tuttujen suosikkien lisäksi aimo annos uuden levyn biisejä.

Asa & Band koostuu tutuista, Asan kanssa useissa eri projekteissa soittaneista ja muissakin yhteyksissä intialaisesta elokuvamusiikista kansainvälisesti arvostettuun Frank Zappa -tribuuttiin ansioituneista muusikoista.

Bändi rokkaa, funkkaa, pulputtaa, kolisee ja raapii sielukkaasti ja maanläheisesti. Se yhdistelee mandoliinin helinää rumpukoneiden paukkeeseen sekä levyjen rahinaan ja Tarzan-huutoihin. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.