Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Soulmiehet tuovat Hämeenlinnaan naistenpäivän spesiaalin

Suomisoulin legendat Sami Saari, Veeti Kallio ja Niko Ahvonen ovat Soulmiehet. Kokoonpano nähdään Verkatehtaalla naistenpäivänä 8. maaliskuuta kovatasoisen orkesterin säestämänä. Soulmiehet ovat saaneet kuluneen vuoden aikana keikoillaan ilmiömäisen vastaanoton ja Hämeenlinnan konsertissa oleva naistenpäivän kantava teema tuo iltaan oman lisänsä. Konsertin lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa tänään.

Soulmiehet syntyi vuonna 2014, jolloin se toteutti Suomisoulin kuninkaat- kiertueen. Yleisö otti Soulmiehet heti omakseen ja tämän jälkeen kokoonpano on esiintynyt lukuisissa tilaisuuksissa eri puolilla Suomea.

Keikoilla on tunnelma ollut poikkeuksetta katossa ja Soulmiehiä on kyselty myös Hämeenlinnaan useita kertoja.

? Naistenpäivä on nyt aiheena ajankohtainen. Se tarjoaa meille miehille konkreettisen mahdollisuuden osoittaa arvostusta naisia kohtaan. Soulmiehet tekevät sen suurella rakkaudella, musiikin keinoin, kertoo Soulmiesten tuottaja Vesa Walden.

Ohjelmistossa kuullaan lukuisia hittejä, muun muassa Ainutkertainen, Onnenkyyneleet, Ongenongintaa ja Naispaholainen. Soulmiesten orkesteri muodostuu kuudesta huippuammattilaisesta, jotka ovat monelle tuttuja TV-ohjelmista, kuten Vain Elämää, SuomiLOVE, Tähdet Tähdet ja Putous. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.