Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Santa Cruz lämppää: AC/DC:n keikka lähes loppuunmyyty

Kovaa vauhtia Suomen kovimpien rockbändien joukkoon tietään tekevä Santa Cruz on vahvistunut AC/DC:n Hämeenlinnan jättikonsertin toiseksi lämmittelijäksi. AC/DC esiintyy Hämeenlinnan uudessa Kantolan tapahtumapuistossa tämän kesän suurimmassa rockkonsertissa keskiviikkona 22. heinäkuuta. Lipunmyynti on käynyt erittäin vilkkaana.

X2A0169

Skid Row?n ja Guns?n?Rosesin innoittamana vuonna 2007 perustettua Santa Cruzia on ehditty hehkuttaa hard rockin tulevaisuuden toivoiksi. Bändin riehakas musiikki on kerännyt faneja jo ympäri maailmaa ja kiertueet Euroopassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat vakuuttaneet kansainväliset yleisöt toden teolla. ?We Are The Ones To Fall? -single lukeutui viime vuonna Radio Rockin soitetuimpiin ja keväällä julkaistu kakkoslevy, ?Santa Cruz?, on kerännyt loistoarviot musiikkilehdistössä.

AC/DC:n Euroopan kiertue käynnistyi toukokuun alussa Hollannista ja se on kerännyt jättiyleisöt joka maassa. Tällä hetkellä yhtye kiertää Brittein saaria ja esiintyy illalla Dublinissa. Hämeenlinnassa AC/DC tulee soittamaan uransa isoimman keikan Suomessa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.