Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Hämeenlinna selvittää vapaa-ajanasukkaiden palvelutarpeita

Hämeenlinnan kaupunki kartoittaa yhdessä Linnan Kehitys Oy:n kanssa mökkiläisten palveluihin liittyviä tarpeita nettikyselyllä. Kysely on käynnissä verkossa kesän ajan ja siihen voivat vastata kaikki Hämeenlinnan vapaa-ajanasukkaat.

Tutkimuksessa kysytään tietoja mökistä, sen varustetasosta sekä mökin lähellä olevista palveluista. Vapaa-ajanasukkailta toivotaan myös ideoita palveluiden kehittämiseksi. Lisäksi tiedustellaan kiinnostusta osallistua vapaa-ajanasumisen kehittämiseen.

Kyselyyn voi vastata 15.6.?10.8.2015 verkossa osoitteessa www.hameenlinna.fi/kesaasukas. Kyselyn voi myös tulostaa ja palauttaa sen johonkin kaupungin palvelupisteeseen. Palvelupisteitä on Hämeenlinnan kirjastojen yhteydessä sekä keskustassa palvelupiste Kastelli Wetterillä, Wetterhoffinkatu 2.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään palveluiden kehittämisessä sekä Hämeenlinnan maaseutuohjelman päivityksessä vuosille 2016?2019. Maaseutuohjelma ohjaa kaupungin maaseutualueiden elinkeinojen, asumisen ja yhteisöllisyyden kehittämistä.

Edellinen kysely kesäasukkaille tehtiin vuonna 2012. Tutkimuksen kokonaisvastaajamäärä oli 454. Tuolloin vastaajat pitivät tärkeimpinä palveluina jätehuoltoa ja terveyspalveluita ja niiden jälkeen kulttuuri- ja kirjastopalveluita. Parannuksia toivottiin erityisesti kunnallistekniikkaan sekä tietoliikenneyhteyksiin. Kesämökkejä on Hämeenlinnassa hieman yli 7.700. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.