Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Pukeutumisneuvontaa Naisten Pankin hyväksi

Heli Lähteenmäki.

Heli Lähteenmäki.

Hämeenlinnan Naisten Pankki järjestää kaikille avoimen pukeutumisneuvonta- ja värianalyysipajan ja samalla kerätään varoja kehitysmaiden naisten koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseksi. Pajassa pukeutumis- ja värivinkkejä antaa Heli Lähteenmäki, joka on muun muassa pukeutumisneuvoja ja parturi-kampaaja sekä yrittäjä.

? Pukeutuminen on muutakin kuin muodin perässä kulkemista tai tapakulttuurin tiukkaotsaista noudattamista. Oikealla pukeutumisella voi kohottaa mielialaa, hemmotella itseään ja myös antaa haluamansa viestin muille, kuvaa Lähteenmäki.

Illan aikana osanottajien keskuudesta arvotaan henkilö jolle tehdään pukeutumis- ja värianalyysi samalla muille teemasta kertoen. Lähteenmäki lupaa myös antaa vinkit kullekin sopivista väreistä.

Pukeutumisneuvontapaja pidetään tiistaina 25.10. kello 17.30 alkaen Poltinahon seurakuntakeskuksen (Turuntie 34) tiloissa. Pajamaksu on 15 euroa ja se menee kokonaan Naisten Pankille.

Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasta kehitysmaiden naisten tukemiseksi. Se on myös aktiivinen vapaaehtoisyhteisö. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.