Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
13°C
Tuuli: 3 m/s NE
 

Power Cup käyntiin suunnitelmien mukaan

Kova tuuli piiskaa Hämeenlinnaa ja heiluttaa Pullerille pystytettyjä telttakatoksia ja lentopallokenttien verkkoja. Torstaina puolilta päivin käynnistyvän juniorilentopallon megatapahtuma Power Cupin aikatauluihin tämä ei vaikuta, sanoo tapahtumapäällikkö Päivi Harri.

? Säätiedotukset ovat lupailleet puuskissa kovaa tuulta puolille päivin ja Power-tori, missä meillä on aktiviteettipisteitä ja toimitaan teltoilla pidetään kiinni, ettei tule mitään vahinkoa, mutta pelit aloitetaan suunnitelmien mukaan puolilta päivin.

? Power Cupissa on totuttu pelaamaan tuulessa ja tuiskussa ja helteessä ja ihan millaisessa kelissä vain. Pikkaisen siellä pallot tietysti karkailee kentältä toiselle, mutta tämä on tällainen hymyssä suin -tapahtuma, ettei se ole nyt niin hirvittävän vakavaa, Harri sanoo.

Maailman suurimpaan juniorilentopalloturnaukseen odotetaan 890 joukkuetta eli yhteensä noin 7.150 pelaajaa ja valmentajaa. Turnaus kestää sunnuntaihin asti.

Tänään illalla kello 19 nähdään Hämeenlinnan kauppatorilla kaikille avoimet avajaiset, joiden tähtiesiintyjä on Sanni. Avajaiset aiheuttavat jonkun verran liikennejärjestelyjä kauppatorin ympäristössä ja joitakin katuja joudutaan sulkemaan.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.