Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Pimeän kaupan ilta taas lokakuun alussa

Hämeenlinnan keskustan syksyn kaupallista päätapahtumaa, Pimeän kaupan iltaa, vietetään perjantaina lokakuun 2. päivänä. Tapahtuma järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Aluehallintovirasto on myöntänyt keskustan alueen kaupoille poikkeusluvan olla avoinna kello 22 saakka.

Pimeän kaupan illasta on tullut keskustan alueella odotettu tapahtuma, joka palvelee sekä asiakkaita, asukkaita että yrittäjiä. Illan aikana keskustassa pyörii tuhansia ihmisiä ja palaute on poikkeuksetta ollut hyvää.

Keskustassa on erilaisia tapahtumia eri puolilla ja kampanjoita asiakkaiden ja asukkaiden houkuttelemiseksi. Mukana on aiempina vuosina ollut reilusti yli sata yritystä. Torilla on muun muassa Tawastia Truck Weekendin raskasta kalustoa esillä ja jaossa on heijastimia pimeisiin iltoihin. Wetterhoffin talossa on taas suosittu hohtoneulonnan SM-kisa. Illan huipennuksena on tuttuun tapaan ilotulitus kello 21.55.

Lähilehti Reska.fi:n keskiviikkona 30.9. ilmestyvässä printtilehdessä on extrana Pimeän kaupan illan teemasivut.(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.