Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Petäyksessä lauantaina Venetsialaiset

Eteläisemmässä Euroopassa tunnettu Venetsialaiset eli veden, tulen ja valon juhla on muotoutunut ajan saatossa perinteikkääksi huvilakauden ja sittemmin veneily- ja mökkeilykauden päättäjäisjuhlaksi. Tapahtuman ajankohta on vakiintunut elokuun viimeiselle viikonlopulle.

Petäys Resortissa jo perinteeksi muodostuneita Petäyksen Venetsialaisia vietetään lauantaina 29.8. kello 12 alkaen. Kävijöiden iloksi on koottu monipuolinen ohjelmakattaus ja ohjelmaa riittää koko perheelle. Frisbeegolfkilpailut käynnistävät päivän jännittävällä parikisalla.

Ohjelmatarjontaan sisältyy erilaisia lajikokeiluja aina tasapainoa vaativasta SUP-lautailusta nauruhermoja kutkuttavaan kengurunyrkkeilyyn. Myös sumo-puvut ja miniolympialaiset takaavat kaiken ikäisten viihtyvyyden. Lisäksi talon aktiviteetit ovat koko päivän vapaassa käytössä. Ranta- ja savusaunat ovat lämpiminä ja erikoisemman saunomiskokemuksen voi saada Zetor-saunakierroksilla.

Lavalla yleisöä viihdyttävät Sirkuskoulu ARX, Lee Angel sekä loppuillan tansseista vastaa Rytmiorkesteri Huwitus. Karaoke tempaa mukaansa aina esiintyjien välissä ja illan tullen vuorossa on huikea ilotulitus. Nälkä ei pääse yllättämään ohjelman tiimellyksessä: Lounasbuffet Ravintola Aarnitulessa, Rantabuffa illalla ravintolateltassa ja Rantaravintola Kaisan antimet pitävät siitä huolen. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.