Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Ohjaamo Stagessa tähyillään kohti parempia aikoja

Kanta-Hämeen henkisen kriisinkestävyyden työryhmä järjestää yhteistyössä Ohjaamo Stagen kanssa nuorille ja heidän perheilleen suunnatun Kohti parempia aikoja! -tapahtuman keskiviikkona marraskuun 17. päivänä kello 13 – 16 Ohjaamo Stagessa, Turuntie 4, Hämeenlinna.

Tapahtuma striimataan suorana Kino Wanhakopin Youtube-kanavan kautta, joten osallistua voi niin paikan päällä kuin etänäkin.

Tapahtuman aiheina ovat muun muassa hyvinvointi, koulutus, työllisyys, henkinen kriisinkestävyys, etsivä nuorisotyö ja taloudellisen tuen muodot.

Terveydenhuollon terveiset tilaisuuteen tuo Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Leskinen ja musiikista vastaa Teemu Sätilä.

Paikan päällä on edustajia Nuorten terveysneuvonnasta, Suomen punaiselta ristiltä, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakoniasta ja nuorisotyöstä, Hämeenlinnan Vapaaseurakunnan Hyvän tahdon ruokajakelun verkostosta, Kelasta, Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilusta, Hämeen Setlementin Nuorten Duunaamosta, Hämeenlinnan seudun 4H-yhdistyksestä, Hämeen ammatti-instituutista ja Hämeenlinnan työikäisten sosiaalipalveluista.

– Nuori, sinulla ja läheisilläsi on oikeus hyvään elämään ja arkeen koronankin keskellä. Tervetuloa mukaan kuulemaan, mistä saat tarvittaessa tukea ja apua. Voit tulla ihan vain viihtymäänkin, toivottaa työryhmän puheenjohtaja, sairaalapastori Jukka Lehto.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.