Sunnuntai 26.03.2023
Nimipäivät: Manu, Manne, Immanuel, Immo
Hämeenlinna
Lumikuuroja
-2°C
Tuuli: 4 m/s NE
 

Mies autoili huumeissa Poltinaholla

Kolmekymppinen ajokiellossa oleva mies kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistaina aamupäivällä Hämeenlinnan Poltinaholla. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän Hämeenlinnan Padasjoentielle. Ilmoituksen mukaan auto oli ajautunut ulos tieltä ja kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä. Partio tapasi kyseisen kuljettajan tapahtumapaikalta ja hän puhalsi seulonta-alkometriin 0,95 mg/l tuloksen. Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin asiassa väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten keskiviikon vastaisena yönä kello yhden jälkeen Riihimäen keskustassa. Autoa kuljettanut, ajokiellossa oleva parikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa, joista yksi oli auton omistaja. Autoon tehtiin paikanetsintä, jonka yhteydessä autosta löytyi huumausaineita kahden huumausaineen käyttörikoksen verran. Toiseen huumausaineen käyttörikokseen epäillään kyydissä ollutta parikymppistä miestä. Auton omistajan puolestaan epäillään syyllistyneen kulkuneuvon luovuttamiseen juopuneelle ja ajokorttirikkomukseen. Autoa kuljettaneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Poliisipartio havaitsi paria tuntia myöhemmin samaisen auton ajamassa ulos parkkihallista ja kuljettajana toimi sama nuori mies. Hänen epäillään taas syyllistyneen samoihin edellä mainittuihin rikoksiin. Nyt hänet otettiin säilöön poliisilakiperusteisesti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.