Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Nukketeatterin Poika ja Korppi vierailee Green Raparperissa

Kuninkaallisen Nukketeatterin juhlavuosi jatkuu aktiivisena koko loppuvuoden. 10-vuotisjuhliaan viettävä teatteri kiertää vielä juhlakiertueellaan Kanta-Hämeen päiväkoteja ja alakouluja joulukuuhun asti. Kevätkaudella teatteri teki uuden katsoja- ja näytösennätyksen Juhlakiertueen ja KUNU-nukketeatterifestivaalien siivittämänä.

Kuninkaallisen Nukketeatterin koskettava näytelmä, Poika ja Korppi vierailee kahvila Green Raparperissa lauantaina 5.10.  Sanaton näytelmä Poika ja Korppi käsittelee ystävyyttä, sotaa ja selviämistä lapsen näkökulmasta.

Tapahtumat sijoittuvat raunioituneeseen kaupunkiin jossa Poika asuu omillaan ilman vanhempiaan. Jännitystä elämään tuovat yli lentävät koneet ja kerrostalojen lomassa marssivat sotilaat. Eräänä päivänä taivaalta putoaa alas korppi, joka ei pääse enää lentoon.

Poika ottaa korpin kotiinsa ja alkaa hoitaa lintua. Vähitellen heidän välilleen kasvaa luottamus ja ystävyys, vaikka yhteistä kieltä ei olekaan. Esitys soveltuu noin 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Lippuja voi varata ja ostaa ennakkoon Green Raparperista.

Poika ja korppi -näytelmän voi nähdä huomenna Green Raparperissa, Raatihuoneenkatu 11.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.