Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Mikael Gabrielin ja Isac Elliotin kiertue käynnistyy Hämeenlinnasta

Tänään uuden singlensä ?Maailman laidalla? julkaisseet Mikael Gabriel ja Isac Elliot jättävät useita hittejä tuottaneelle ja multiplatinamyynteihin yltäneelle yhteistyöprojektilleen jäähyväiset joulukuussa paljon toivotuilla yhteiskeikoilla.

Mikael Gabriel ja Isac Elliot kiertävät Maailman laidalla Live 2017 -keikoilla joulukuussa kuudella paikkakunnalla ympäri Suomen. Kiertue käynnistyy Hämeenlinnasta, Verkatehtaalta, perjantaina 1. joulukuuta. Lipunmyynti keikoille käynnistyy tämän viikon lauantaina 23. syyskuuta kello 10.

Mikael Gabriel ja Isac Elliott aloittavat joulukuun kuuden yhteiskeikkansa kiertueen Hämeenlinnasta. Kuva: Live Nation Finland.

Kaksikko julkaisi lähes 11 miljoonaa streamausta keränneen yhteis-EP:nsä helmikuussa. Pelkästään ?Liikaa sussa kii? -hitti on streamannut jo lähes tuplapatinaan oikeuttavan määrän ja ollut yksi radioiden soitetuimpia kappaleita.

Myös EP:n muut biisit ?Rullaan? ja ?Ring ring ring? ovat keränneet yhteensä lähes kolme miljoonaa streamausta Spotifyssa. Mikael Gabriel ja Isac Elliot tekivät yhteisjulkaisun kunniaksi spesiaaliesiintymisen helmikuussa Emma Gaalassa.

Kesällä oli vuorossa näyttävä live-spektaakkeli Ruisrockissa, joka villitsi monituhatpäisen yleisön päälavan edustalla heti festariviikonlopun kärkeen. Uusimman yhteistuotoksensa, ?Maailman laidalla? -singlen, kaksikko julkaisi viime yönä.

Jatkossa Mikael Gabriel ja Isac Elliot aikovat keskittyä omiin projekteihinsa, mutta antavat yhteistyölleen arvoisensa viimeistelyn Maailman laidalla Live 2017 -yhteiskeikoilla.

? Meil on ollut alusta asti Isacin kanssa ihan ainutlaatuinen meininki. Kaikki yhteinen tekeminen on lähtenyt aidosta halusta tehdä yhdessä ja suuresta kunnioituksesta toista kohtaan. Tuntuu jopa vähän haikeelta päättää tää, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Ruisrockissa meitä tuli katsomaan isompi yleisö kuin oltais ikinä uskallettu toivoa, joten toivottavasti jengi löytää näillekin keikoille, kertoo Mikael Gabriel.

? Luvassa on tosi spessut keikat ja haluun painottaa, että tää on todellakin vika mahdollisuus nähdä mut ja Miklu yhdessä livenä tämän projektin tiimoilta. Me kelattiin, että tää yhteistyö on ollut niin huikea ja ainutlaatuinen, että se ansaitsee näyttävät jäähyväiset. Oon tosi iloinen, että tehtii tää juttu yhdessä Miklun kanssa ja huippua, että fanit ovat kyselleet keikkojen perään niin paljon, että päästään tekemään tää rundi, Isac jatkaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.