Lauantai 15.06.2024
Nimipäivät: Vieno, Moona, Viena

Tuuli:
 

Mellakka Festivalin ohjelmakattaus on nyt selvillä

Mellakkafestin järjestäjät lupaavat, että Linnanpuistossa tulee pitti pyörimään.

Toista kertaa Hämeenlinnassa 26.?27. heinäkuuta järjestettävä Mellakka Festival on julkistanut loput esiintyjänsä. Mukana on muun muassa yksi hiphopin kulta-ajan legendoista, Fredro ja Sticky Fingaz räppäreiden muodostama yhdysvaltalainen hardcore rap-yhtye Onyx, joka saapuu ensimmäiselle festivaalikeikalleen Suomeen.

? Onyx on bändi, joka teki boombabista gangstaa, ja oli raivaamassa tietä hiphop- ja punk- musiikin sukulaisuudelle maailmanlaajuisesti. Livemeininki on kuulemma yhtä raakaa kuin musiikkikin, joten todennäköisesti Linnanpuistossa tulee pitti pyörimään, järjestäjät tilittävät.

Myös esiintyjien päiväkohtainen jako on julkistettu, ja Onyx esiintyykin samana päivänä yhteistuotantoa omaavan, jo aiemmin julkistetun hollantilaisen Dope D.O.D:n kanssa. Artistit esiintyvät omissa sloteissaan, mutta myös yhteistuotantoa tullaan kuulemaan illan aikana.

Suomalaisiin ohjelmanumeroihin Linnanpuistossa lukeutuvat Julma Henri & SRJTNT, Kube, Altis, Eevil-Stöö, Etta, Freerap (Solonen, Kosola, Särre, Jodarok, X-Mies), Laineen Kasperi, Laiska Leppone & Timo Kotipoltto, Mäkki, Mouhous, Raappana, Stepa, Juju x Trilluminati, sekä yleisölle avoin Open Mic. Lisäksi tapahtuman jatkoilla Ravintola Skogsterissa esiintyy Käärijä ja Rankkalinna.

? Henkensä mukaisesti Mellakka Festival kumartaa klassikoille, ja tämän vuoden erikoiskeikkana toimiikin todella harvinaislaatuinen Julma Henri & SRJTNT, jossa esitetään vierailijoiden säestyksellä artistin vanhoja kappaleita, mitä ei ole todennäköisesti esitetty livenä vielä koskaan.

Tapahtuman aiemmin julkistetut esiintyjät ovat Terror Reid (USA), Dope D.O.D (NL), Paperi T, Gasellit, Teflon Brothers, Nikke Ankara, Adi L Hasla, Sairas T, OG Ulla-maija, Likanen Etelä, Adikia, Cledos, Gettomasa, TIPPA, IBE, Lukas Leon ja Pyhimys.

Mellakka Festivalin lavojen ohjelma on valmis. Ohjelmalisäyksiä on kuitenkin tulossa vielä alueohjelmaan ja leirintään.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.