Torstai 23.05.2024
Nimipäivät: Lyydia, Lyyli

Tuuli:
 

Lumisade johti pikapäätökseen – Finlandia sivakoidaan tänään Kantolassa yksinhiihtona

Hämeenlinnan kaupungin valmiustyöryhmän johtaja Simo Janakkala on aamulla tiedottanut, että lumipulan takia hiihtämättä jäänyt Finlandia-hiihto 2020 on siirretty pidettäväksi Hämeenlinnan Kantolan Event Parkissa.

Päätöstä perustellaan öisellä lumipyryllä, kovalla tuulella ja kansakunnan henkisen sitkeyden ylläpidolla. Kilpailu hiihdetään tänään yksinhiihtona ja matka on lyhentynyt hieman alkuperäisestä.

Kestävyysurheilun sankarit sivakoivat nyt vain 750 metriä tasamaalla. Jokaisella on oma lähtöaikansa lähtövälin ollessa 15 minuutin välein. Puistoon otetaan kahden ajanottajan lisäksi vain hiihtäjä ja maksimissaan kuusi huoltohenkilöä kerralla.

Ilmoittautua voi Hämeenlinnan hiihtelyseuraan Irma Korikatille tänään aprillipäivänä kello 10.00 mennessä. Parhaiten ilmoittautuminen tallentuu faksaamalla tiedot.

? Sekä globaalin artistitilanteen että paikallisen poikkeuslain takia puisto kumisee tällä hetkellä tyhjyyttään. Nytkään emme poikkeuslain takia voi järjestää massatapahtumaa mutta pientä verenmakua saadaan silti suuhun, makustelee valmiusjohtaja Janakkala.

Puistoon on pikatahtia saatu pystytettyä myös pieni ohjelmalava jolla Hollolan kansantanhuajat esittää ryhmätansseja. Tanssit toteutetaan yksintanssina tartuntavaaran minimoimiseksi.

? Yleisöltä on tapahtumaan pääsy kielletty, mutta pientä pöhinää saadaan kaupunkiin kuitenkin, päättää Simo Janakkala radiopuhelunsa Lammilta varastetun latukoneen jyristessä taustalla.

Kuvassa oleva Aulangin hiihtomaja ei liity uutiseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.