Torstai 04.06.2020
Nimipäivät: Toivo
Hämeenlinna
Pilvistä
20°C
Tuuli: 3 m/s I
 

Liikuntahallit luonut uusia tapoja toteuttaa liikuntapalveluja

Hämeenlinnan Liikuntahallien liikunnanohjaajat ovat vastanneet nopeasti muuttuneeseen tilanteeseen ja luoneet paljon uusia ideoita liikuntapalveluiden toteuttamiseen. Vaikka ryhmäliikuntaa ei nyt järjestetäkään ja myös liikuntapaikat ovat suljettuina, voi liikunnallista elämäntapaa ylläpitää monin keinoin. Vinkkejä arkiliikunnan lisäämiseen löytyy osoitteesta www.liikuntahallit.fi/liikuntavinkit.

Liikuntahallien liikunnanohjaajat ovat nyt valmiina myös antamaan maksutonta opastusta ja tukea liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. Ohjaajilta voit vaikkapa kysyä vinkkejä lähialueesi liikuntamahdollisuuksista tai vaikkapa siitä, minkälainen liikunta sopii juuri sinulle tai läheisellesi.

Liikuntaneuvontaa tarjotaan arkisin kello 9–15 puhelimitse numerossa 03-621 7777. Liikunnanohjaajat ovat tavoitettavissa myös sähköpostitse ja facebookin kautta, yhteystiedot on koottu osoitteeseen https://www.liikuntahallit.fi/toiminta/liikuntaneuvonta/.

Myös #parvekejumppa on käynnistynyt Hämeenlinnassa, kun liikunnanohjaajat ovat lähteneet liikkeelle kotona olevien kaupunkilaisten luo. Ikäihmisten on toivottu pysyttelevän kodeissaan ja niinpä liikunnanohjaajat ovat suunnanneet heidän luokseen.

Liikuntahallit yhteistyössä Hämeenlinnan Vanhusten Asuntosäätiön kanssa ovat järjestäneet parvekejumppia, joissa ohjaajat ohjaavat helppoa liikuntaa, jota asukkaat voivat tehdä omilla parvekkeillaan.

Liikuntahallit on lähtenyt somessa mukaan myös #nallejahti-haasteeseen, jonka tarkoituksena on innostaa ihmisiä ulkoilemaan kotien ikkunoille asetettujen nallejen bongailun merkeissä. Liikuntahallien omat nallet, Bobo ja Nallu, seikkailevat vaihtuvissa paikoissa. Vinkkejä Bobon ja Nallun löytämiseen saa seuraamalla meitä somessa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.