Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Karmivaa Halloween-menoa tarjolla koko perheelle ensi viikolla

Tapahtumaan voi halutessaan pukeutua Halloween-henkisesti, kuten kuvan Vappu Viholainen. Kuva: Sarina Pulkka.

Lapsiperheille on tarjolla ikimuistoinen halloween-ilta perjantaina lokakuun 31. päivänä, kun Verkatehtaankujalla ja ARX-talossa vietetään karmivaa ARXantaita. Luvassa on valomaailma savuefektein sekä sopivasti pelottavaa tekemistä luurankojen ja noitien seurassa. Karmivan ARXantain ohjelmasisältö on yleisölle maksuton.

Ulkona Kauhujen kujalla tutkitaan oman kehon luurankoa ja kohdataan heijastavia koruja jakava luurankohahmo. Itsensä ja perheensä voi kuvata Instax-kameralla osana ihastuttavaa kurpitsa-installaatiota. Yli 7-vuotiaille on tarjolla kauhukuunnelma, jota pääsee kuuntelemaan K7-alueelle.

Todellisuuspakolaisten ryhmä on mukana tapahtumassa luomassa kauhunsekaista tunnelmaa ja elämyksiä, joissa pelkokerroin on kohdillaan. RaamiDaamien väki pyöräyttää iltahämäriin sopivat piknik-eväät.

Galleria ARXin näyttely Mistä nyt tuulee? käsittelee sääilmiöitä. Moniaistinen näyttely on karmivan illan kunniaksi saanut seurakseen lepakoita ja täytettyjä eläimiä, joita seuraillaan hämärässä valaistuksessa. Näyttelytilassa hiippaillaan taskulamppujen kanssa joten oma taskulamppu kannattaa ottaa mukaan.

Järjestäjä ARX noudattaa viranomaisten antamia koronaturvallisuusohjeita. Tapahtuma toteutetaan pääosin ulkotiloissa ja yli 15-vuotiaille osallistujille suositellaan maskien käyttöä koko tapahtuma-alueella.

Karmiva ARXantai 31.10. kello 17-20 ARX-talossa ja Verkatehtaankujalla, Viipurintie 4, Hämeenlinna.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.