Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Kari Ketonen Yrittäjän Iltakoulun pääesiintyjänä Hämeenlinnassa

LähiTapiola, Suomen Yrittäjät ja Elo järjestävät Yrittäjän Iltakoulu -tilaisuuden Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämöllä tiistaina 28.3. kello 17.30. Tilaisuus tarjoaa ajankohtaista tietoa yrittäjille, vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseen ja mahdollisuuden verkostoitua muiden paikallisten yrittäjien kanssa.

? Yrittäjän Iltakoulu järjestetään nyt jo 20. kerran ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tärkeänä suomalaisten yrittäjien verkostoitumispaikkana, yksikönjohtaja Veikko Salonen LähiTapiolasta kertoo.

Hämeenlinnan Yrittäjän Iltakoulu ?tilaisuus on osa laajempaa luentosarjaa, joka viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. Tilaisuuksissa vuorottelevat puhujina Kari Ketonen, Ilkka Lavas ja Maija- Riitta Ollila.

Hämeenlinnan tilaisuuden avaavat puheenvuoroillaan Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka ja LähiTapiolan liiketoimintajohtaja Aki Kiiliäinen. Pääesiintyjänä tilaisuudessa toimii Kari Ketonen, joka on näyttelijän uransa ohella kouluttautunut myös psykoterapeutiksi.

Kari Ketonen puhuu esityksessään karismasta, joka on tärkeä ominaispiirre ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja asioiden edistämisessä. Moni uskoo, että karisma ei ole opeteltavissa, vaan sitä joko on tai ei ole. Ketosen rohkaiseva viesti on, että karisma on jokaisen opeteltavissa. Ketosen havainto karismasta syntyi psykoterapeutin opintojen myötä.

? Kun aloin soveltaa oppeja näyttelijöihin, huomasin, että tietyllä ohjauksella ihminen muuttuu vangitsevaksi ja häntä on pakko katsoa ja kuunnella, Ketonen kertoo.

Hän lupaa johdatella kuulijansa karisman lähteille, mutta oppiminen edellyttää kuulijalta vastaanottavaista tilaa.

? Voin viedä hevosen veden ääreen, mutta en voi pakottaa sitä juomaan, hän vertaa.

Luennon jälkeen keskustelu jatkuu iltakoululaisten ja tapahtuman järjestäjien kesken Jälki-istunnossa. Tilaisuus on hyvä mahdollisuus tavata paikallisia yrittäjiä, vaihtaa kokemuksia ja solmia uusia yhteistyösuhteita.

Yrittäjän Iltakoulu -tilaisuudet on suunnattu yrittäjille ja alle 20 työntekijän yrittäjävetoisille yrityksille, LähiTapiolan asiakkaille ja Suomen Yrittäjien jäsenille. Tapahtuma on osallistujille maksuton ja siihen voi ilmoittautua osoitteessa www.lahitapiola.fi/iltakoulu.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.