Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Kantolan tupareihin kaivataan paikallisia esiintyjiä

Kesäkuun 13. päivänä vietettävien Kantolan tupareiden ohjelmalavalle valitaan kaksi paikallista bändiä korkkaamaan Kantolan tapahtumapuiston lava. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä Kantolan Tapahtumapuiston Facebook-sivuilla.

Kantolan tapahtumapuiston tupareihin haetaan kahta paikallista esiintyjää.

Kantolan tapahtumapuiston tupareihin haetaan kahta paikallista esiintyjää.

Halukkaat soittajat linkittävät yhtyeensä ja esittämänsä kappaleen sivuilta löytyvän ?Korkkaa Kantola? -kuvan alle ja ovat siten mukana kilpailussa. Toinen esiintyjä on se, joka on kerännyt eniten tykkäyksiä 27.4. kello 12 mennessä. Toinen esiintyjä arvotaan kaikkien ilmoittautuneiden kesken.

Esiintymisestä ei makseta palkkiota ja vähintään puolet kokoonpanon jäsenistä on asuttava Hämeenlinnan seudulla (Hämeenlinna, Janakkala, Hattula). Esiintyvältä bändiltä ei edellytetä levytyssopimuksia tai muita näyttöjä. Mukaan voi ilmoittautua vaikka päiväkotiryhmänä, harrastusporukassa tai omalla soololla.

Kantolan tupareiden monipuolisesta ohjelmatarjonnasta ja aktiviteeteista vastaavat muun muassa lukuisat paikalliset urheiluseurat, yhdistykset ja yhteisöt. Ohjelman lomassa on mahdollisuus rentoutua ravintolateltan palveluista nauttien tai omia piknikeväitä maistellen. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.