Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Joulun kanssas jaan -lisäkonsertit kajahtavat Kumutalolla ja Nahkurinverstaassa

Esiintyjät Marko Simi, Sini Simi ja Iina Sihvonen ovat tehneet menneinä vuosina tahoillaan useita joulukonsertteja ja saaneet kiitosta herkkyydestään ja positiivisuudestaan. Kuva: Jouni Uotinen.

Kolme hämeenlinnalaismuusikkoa eli Sini, Simi ja Sihvonen yhdistivät voimansa ja järjestävät yhteensä neljä Joulun kanssas jaan -joulukonserttia kotiseuduillaan Hämeenlinnassa ja Tammelassa. Konsertteja oli aluksi kaksi, mutta liput myytiin nopeasti loppuun ja kolmikko päätti järjestää kaksi lisäkonserttia.

Trion muodostavat Sini ja Simi-duo eli Sini ja Marko Simi sekä Iina Sihvonen. Sini ja Simi ovat keikkailleet aktiivisesti vuodesta 2016 lähtien. Heidän omaa tuotantoaan on soitettu tänä syksynä muun muassa radiossa ja televisiossa. Iina Sihvonen on esiintyjä ja musiikkipedagogi. Hän työskentelee erilaisissa esittävän taiteen alan projekteissa.

Esiintyjät ovat tehneet useita joulukonsertteja ja ovat saaneet kiitosta herkkyydestään ja positiivisuudestaan. Joulun kanssas jaan -konsertit tuovat samanhenkiset esiintyjät ensi kertaa yhteen ja konsertit ovat jatkumoa Sini ja Simi-duon perinteisiin joulukonsertteihin.

Luvassa on raikkaita ja lempeitä joulun säveliä. Konserteissa kuullaan moniäänistä laulua, viuluja, pianoa sekä akustista kitaraa ja sähkökitaraa. Kolmikko on itse sovittanut juuri tätä kokoonpanoa varten perinteisiä ja vähän uudempiakin joululauluja.

Lisäkonsertti järjestetään keskiviikkona 13.12. kello 18 Ahveniston kupeessa, vanhassa rumputehtaassa Kumutalolla Hämeenlinnassa ja perjantaina 15.12. kello 19 perinteikkäässä, 1880-luvulla rakennetussa Portaan Nahkurinverstaassa. Järjestäjät kuvailevat konserttipaikkoja intiimeiksi.

– Ne valikoituivat sopivimmiksi tunnelmallisuutensa ja teknisten puitteidensa vuoksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.