Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Jarno Limnell puhuu Museo Militariassa huomenna

Kolmen yliopiston dosentti, sotatieteen tohtori, kansanedustaja (kok.) ja hybridisodankäynnin asiantuntija Jarno Limnéll saapuu kahden esitelmätilaisuuden kiertueelle Hämeeseen torstai-iltana 28. joulukuuta.

Ensimmäinen tilaisuus, jossa dosentti Limnéll on Hämeen-kiertueellaan puhumassa, on Turvallisuusilta Riihimäellä. Turvallisuusilta järjestetään Riihimäen hotelli Seurahuoneen Panorama-salissa torstaina alkuillasta, kello 17.15 alkaen. Tilaisuuden pääjärjestäjät ovat Riihimäen Suomi-Amerikka Yhdistys sekä Eurooppalainen Häme ry. Turvallisuusilta on kaikille avoin.

Tilaisuudessa dosentti Limnéll puhuu erityisesti Suomen ja Yhdysvaltain sotilaallisesta sekä muusta turvallisuuspoliittisesta yhteistyöstä, ja Euroopan sekä Pohjois-Amerikan ulko- ja turvallisuuspoliittisesta tilanteesta.

Tilaisuuden avaavat Riihimäen Suomi-Amerikka Yhdistyksen puheenjohtaja Mikael Hedman ja Eurooppalainen Häme ry:n puheenjohtaja Antti Ahonen.

Riihimäen tilaisuuden jälkeen dosentti Limnéll siirtyy Hämeenlinnaan, jossa hän puhuu Museo Militarian Tykkihallissa Hämeenlinnan Turvallisuuspoliittisessa illassa kello 19 alkaen.

Hämeenlinnan Turvallisuuspoliittisen illan pääjärjestäjä on Hämeenlinnan alueella toimiva Tawastin Kokoomus ry. yhdessä Eurooppalainen Häme ry:n kanssa. Yhteistyössä on mukana myös muita järjestäviä yhdistyksiä.

Turvallisuuspoliittisen illan avaa Tawastin Kokoomus ry:n puheenjohtaja, Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu Atte Tarri. Riihimäen tilaisuuden tavoin, myös Hämeenlinnan tilaisuus Museo Militariassa on kaikille avoin.

Hämeenlinnan Turvallisuuspoliittisessa illassa dosentti Jarno Limnéll käsittelee erityisesti eurooppalaista puolustuspolitiikkaa, Suomen Nato-yhteistyötä sekä laajemmin eurooppalaista ulko- ja turvallisuuspoliittista tilannetta.

Dosentti Jarno Limnéllin kahden esitelmätilaisuuden puhekiertueen Hämeessä järjestävät yhteistyössä Eurooppalainen Häme ry., Riihimäen Suomi-Amerikka Yhdistys, Tawastin Kokoomus ry sekä useat muut yhteistyöjärjestöt.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.