Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Itsenäisyysfantasian tiketit kohta kaupan

Sibelius Celebrations ja Hämeenlinnan kaupunki järjestävät yhteistyössä kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlan 6.12. Hämeenlinnan Ritari-areenalla. Itsenäisyysfantasia IV on noin tunnin mittainen show, jossa tänä vuonna nähdään väläyksiä Hämeenlinnan historiasta 375-juhlavuoden kunniaksi. Ohjaaja Jere Erkkilän tyylille uskollisena luvassa on menoa ja meininkiä pilke silmäkulmassa, mutta perinteitä unohtamatta.

Itsenäisyysfantasia kokoaa yhteen hämeenlinnalaiset eri alojen taiturit. Tänäkin vuonna esiintyjäjoukko koostuu pääosin paikkakuntalaisista harrastajaryhmistä. Lisäksi nähdään ohjelmanumeroita hämeenlinnalaistaustaisilta tähtisolisteilta. Mukana on noin kolme sataa esiintyjää, muiden muassa paikkakuntalaisia kuoroja, tanssiryhmiä, luistelijoita, Sibelius-opiston Sibop Big Band, Panssarisoittajat sekä Paleface, Matti Johannes Koivu, Erkki Korhonen ja Tuomas Katajala.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin ensi maanantaina 3.11.

? Kaikista katsomoista voi hyvin seurata esitystä, mutta parhaille paikoille pääsee hankkimalla lipun ajoissa, vinkkaa tapahtuman tuottaja Satu Lindstedt.

Lippujen tuotto lahjoitetaan Vanajavesikeskuksen Yhteinen Vanajavesi -kampanjaan.

Itsena?isyysfantasia_henri_ilanen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.