Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Irlantilainen laulaja-lauluntekijä Paddy Casey Verkatehtaalle

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WrLUjKiVFug[/youtube]

Dublinilainen muusikko Paddy Casey tulee Irish Festival in Finlandin tuomana Suomeen ja Hämeenlinnaan. Verkatehtaalla torstaina 17. päivänä syyskuuta esiintyvä Paddy Casey on Irlannin menestyneimpiä laulaja-lauluntekijöitä, jonka tie on vienyt Dublinin kaduilta mukaan jopa U2:n konserttikiertueelle. Irlannin parhaan miesartistin palkinnon Casey on napannut kahdesti, vuosina 2004 ja 2005.

Paddy Caseyn musiikissa yhdistyvät haikea kitara, suorat sanat ja voimakas ääni. Hänen elinvoimaa uhkuvat keikat ovat tärkeä osa nykypäivän irlantilaista musiikkia. Paddy Caseyn levy Amen (So be it) valittiin Irlannin parhaaksi esikoisalbumiksi vuonna 1999. Esikoinen ja seuraava albumi Living myivät tripla-platinaa.

Caseyn merkitys 2000-luvun irlantilaisen laulaja-lauluntekijä-perinteelle on ollut merkittävä. Omien kiertueidensa lisäksi Paddy Casey on ollut mukana U2:n Vertigo kiertueella Irlannissa, Skotlannissa ja Norjassa. Hän on esiintynyt myös R.E.M:n ja The Pretendersin konserttien yhteydessä.

Ennen Paddy Caseyn konserttia voi virittyä irlantilaiseen tunnelmaan ravintola Iso Huvilan etkoilla klo 17.30. Tuolloin estradin valtaavat Ants in the Pants ja Irish Beers and Whiskeys. Etkoille on vapaa pääsy. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.