Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Industry Awards: AC/DC:n konsertti vuoden paras

AC/DC:n kesäinen suurkonsertti Kantolan tapahtumapuistossa on valittu musiikkiammattilaisten äänestyksessä Vuoden konsertiksi. Konsertin järjestäjänä Live Nation nappasi arvostetun palkinnon Musiikki & Media tapahtuman Industry Awards gaalassa.

Tampere-talossa järjestetyssä gaalassa palkittiin vuoden tekijöitä eri kategorioissa.  Musiikki & Median hallituksen valitsema kuusihenkinen asiantuntijaraati valitsi kilpailuun nominaatit, joista tapahtumaan ilmoittautuneet äänestivät voittajat.

Hells Bells. Konserttiyleisöltä tuli kiittävät arviot AC/DC-konsertista ja nyt myös musiikkialan ammattilaiset arvioivat tapahtuman vuoden parhaaksi.

Hells Bells. Konserttiyleisöltä tuli kiittävät arviot AC/DC-konsertista ja nyt myös musiikkialan ammattilaiset äänestivät tapahtuman vuoden parhaaksi.

? Upea voitto vahvistaa Hämeenlinnan asemaa uutena varteenotettavana tapahtumapaikkana Suomessa. Kantolan tapahtumapuisto on nyt todistetusti osoittanut toimivuutensa myös massatapahtumissa, hehkuttaa Linnan Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Mervi Käki.

Musiikki & Media on Suomen suurin musiikki ja media-alan ammattilaistapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 600 kotimaista toimijaa levy-, kustannus-, live-, jakelu-, tuotanto- ja media-aloilta, ja lisäksi tapahtumaan saapuu noin 100 kansainvälistä ammattilaista, kuten promoottoreita, managereja, jakelijoita ja levy-yhtiöiden sekä median edustajia jopa kahdestakymmenestä maasta. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.