Torstai 08.06.2023
Nimipäivät: Salomon, Salomo
Hämeenlinna
Verrattain selkeää
13°C
Tuuli: 4 m/s NW
 

Hauhon Iso- ja Vähä-Roineella pilkitään kilpaa ja perhepiirissä

Hauholla kisataan tuplapilkissä sekä isoimmasta ahvenesta että ahvensaaliista. Lisäksi Hauhon Yrittäjät haastavat Yrittäjien paikallisyhdistykset kilpailemaan keskenään pilkkiherruudesta ja siihen kuuluvasta kiertopalkinnosta.

Narraajia Iso-Roineella. Kuva: Jouni Lehtonen

Kilpailun järjestelyistä Hauhon kalastusalueen puolesta vastaava Petri Mäkinen toteaa, että kalaa Iso- ja Vähä-Roineesta kyllä tulee.

? Erittäin kalaisa vesi. Voittotulos tulee olemaan varmasti yli 10 kiloa, ProAgrian kalatalousneuvojana työskentelevä Mäkinen arvioi.

Hauhon Yrittäjien ja Hauhon kalastusalueen yhdessä järjestämä Tuplapilkki on kaikille avoin kilpailu, jossa palkinnoille voi päästä vaikkei pilkkisiiman päässä olisi edes koukkua. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 500 euron arvoinen rahastosijoitus Oma Säästöpankkiin.

Muutkin palkinnot ovat hyviä. Kunkin sarjan voittaja palkitaan rahapalkinnolla. Kolme parasta palkitaan myös hauholaisten yritysten lahjoittamilla tuotepalkinnoilla. Kilpailu kisataan SM-kilpailujen säännöillä.

Kilpailussa on sarjat miehille, naisille ja nuorille sekä veteraaneille miesten ja naisten sarjat. Lisäksi kilpaillaan joukkuekilpailuna yrittäjäyhdistysten pilkkikuninkuudesta.

Hauhon Yrittäjien puheenjohtaja Asko Ylöstalon mukaan tapahtumalla halutaan nostaa Hauhoa ja hauholaisia matkailuyrityksiä maailmankartalle.

Pääyhteistyökumppaneina ovat Hauhon Iloranta ja Leppäniemen Hirsihuvilat.

? Tuplapilkki on tapahtuma, johon voi tulla koko perheen voimin. Sääennusteen mukaan kelinkin pitäisi suosia pilkkijöitä eli yöllä on pakkasta ja päivällä leudompaa, Ylöstalo toteaa.

Hauhon kalastusalueella asuvia perheitä kutsutaan mukaan ilmaiseen perhepilkkiin, joka pidetään Ilorannan rannassa Tuplapilkin kilpailijoiden lähdettyä jäälle. Perhepilkki päättyy ennen kuin tuplapilkin kilpailijat palaavat punnitukseen.

? Perhepilkkiin osallistujille on lohikeittoa tarjolla ja kaikki juniorit palkitaan, Mäkinen lupaa.

Tietoa Tuplapilkistä:

Yleinen pilkkikisa Hauhon Tuplapilkki, Iso-Roine ja Vähä-Roine.

Kilpailukeskus: Iloranta, Rukkoilantie 129, 14700 Hauho.

Kilpailuaika: klo 9?14 + meno- ja paluuaika 30 min. Jäälle pääsee klo 8.30.

Sarjat: miehet 18-59 v., naiset 18-59 v., nuoret alle 18 v., miesveteraanit 60+ ja naisveteraanit 60 +

Palkinnot: Miesten, naisten ja veteraanien sarjoissa voittajille 100 ?:n rahapalkinto. Lisäksi kolmelle parhaalle tuotepalkintoja kuten Leppäniemen Hirsihuvilat Oy:n majoituspaketti 10 hlö/2 vrk (arvo 450 ?), Lautsian Lomakeskuksen majoituspaketti 2 hlö/2 vrk. (arvo 200 ?), Matti Rantti Ky:ltä Moccamaster-kahvinkeitin, Jukka Pietilältä klapisäkkejä kuljetuksella (max. 30 km), Voila Ky:n tuotepaketteja, Iloranta Oy:n lahjakortti (arvo 250 ?), ym. Nuorten sarjoissa 50 ?:n rahapalkinto ja tuotepalkintoja.

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan Oma Säästöpankin 500 ?:n rahoitussijoitus.

Kilpailu 1: kilpailukalana ahven (painavin saalis)

Kilpailu 2: 10 suurinta ahventa

Osallistumismaksu 10 ?/kisa. Kilpailija voi valita osallistuuko yhteen kisaan vai molempiin.

Nuorten sarjassa ei osallistumismaksua.

Ennakkoilmoittautumiset 5?/kisa, maksetaan tilille: FI66 5041 0440 0031 92

Ilmoita viestikentässä osallistutko kisaan 1, kisaan 2 vai molempiin sekä oma nimesi.

Perhepilkkiin ennakkoilmoittautuminen Satu Nokkoselle 7.2. mennessä puh. 040 574 9337.

Hauhon Tuplapilkin järjestävät Hauhon Yrittäjät ry ja Hauhon kalastusalue.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.