Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Hämeenlinnan EFT-turnaus huipentuu Ruotsi-otteluihin

Erinomaisesti tähän asti pelanneet Suomen U19-poikien ja miesten salibandymaajoukkueet kohtaavat tänään EFT-turnauksen päätösotteluissaan Ruotsin Hämeenlinnan Elenia-Areenalla. Poikien ottelu alkaa kello 15.30 ja miesten ottelu kello 18.30. Aamun tilanteen mukaan turnaukseen oli vielä saatavissa päivälippuja hallin ovelta.

Sveitsi sai eilen kumartaa Suomen miehille. Kuinka käy tänään Ruotsia vastaan?

Sveitsi sai eilen kumartaa Suomen miehille. Kuinka käy tänään Ruotsia vastaan?

Suomen pojat voittivat Sveitsin eilen 12?4 ja miehet 8?3. Avauspeleissään sekä nuoret että miehet kukistivat Tsekin ja ovat kuudella pisteellä molemmat jaetussa turnauskärjessä. Suomen miesten kanssa kuudessa pisteessä on päätösvastustaja Ruotsi, poikien kanssa keulapaikan jakaa Sveitsi, joka yllättäen voitti Ruotsin. Sunnuntain aamuottelussa Sveitsin pojat voittivat Tsekin, mutta eivät eilisen Suomi-tappionsa jälkeen enää taistele turnausvoitosta.

Pelkän laji-innon tai kotiseuturakkauden hehkutuksen lisäksi hämeenlinnalaisilla on tänään muitakin syitä vaivautua Elenia-Areenalle erityisesti nuorten otteluun. Steelersin Divari-joukkueessa pelaava Ville Lastikka ja LaSBin Divari-joukkueessa pelaava Rasmus Kainulainen ovat olleet turnauksen tähän asti kuumimmat pelaajat. Ruotsi-ottelu on pojille taatusti tärkeä näytönantopaikka kevään MM-valintoja ajatellen. Ottelun voi katsoa myös SalibandyTV:stä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.