Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Hämeenlinnaa roastataan Aulangolla

Maaliskuun ensimmäisenä lauantaina 3.3., järjestetään Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulangon Aulanko-salissa ensimmäinen Hämeenlinnaa, sen ilmiöitä ja hahmoja herjaava Hämeenlinna Roast-tapahtuma.

Lavalle istuu ?totuuksia? kuulemaan korvat punoittaen Aikakoneen laulaja Sani, näyttelijä Tatu Siivonen, ex-kohukiekkoilija Mika Lartama, ex-kohupoliitikko Iisakki Kiemunki, stand up-muusikko Teppo Seppänen sekä koomikot JP Kangas, Sami XL Huhtala, Jape Grönroos ja Marju-Nella Toivonen.

Tapahtuman järjestää Viihdemoguli.

  • Roast on komediatapahtuma, jossa roastin kohteena oleva ?päähenkilö? istutetaan yleisön eteen kuuntelemaan itseensä kohdistuvia herjoja ja pilkantekoa.
  • Roastaajina toimii yleensä joukko koomikoita ja kohteen ystäviä, mutta roastaajina saattavat yhtä hyvin toimia myös julkisuudesta tutut henkilöt.
  • Roastin kohteeksi valitaan yleensä julkisuuden henkilö, asia tai yhteisö, jonka tapahtumat ja taustat ovat myös suurelle yleisölle tuttuja. Roast on pohjimmiltaan hyväntahtoinen tapahtuma, jossa tarkoituksena on yhtä paljon kunnioittaa kuin irvailla kohdetta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.