Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Guns N´Rosesin Kantolan keikalle myyty jo yli 50.000 lippua

Guns N? Rosesin Not In This Lifetime -kiertueen Hämeenlinnan konsertin lipunmyynti on jatkunut ennätysvilkkaana ja jo nyt on selvää, että tulossa on kesän suurin rock-konsertti. Lippuja on myyty nyt yli 50.000 kappaletta, joten Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävä konsertti tulee jälleen lähes tuplaamaan Hämeenlinnan asukasluvun.

Guns N? Roses esiintyy Hämeenlinnassa lauantaina 1. heinäkuuta legendaarisimmalla kokoonpanollaan, jossa soittavat muun muassa Axl Rose, Slash ja Duff McKagan.

? Guns N? Roses -liput ovat menneet kaupaksi jopa kovempaa tahtia kuin loppuunmyyty, ensimmäinen Kantolan tapahtumapuistossa järjestetty jättikonsertti, jota tähditti AC/DC. Lipunmyynti kaikkiin tapahtumiin on käynyt tänä vuonna erittäin vilkkaana, joka osoittaa, että kuluttajien taloustilanne on elpymässä ja että tapahtumat kiinnostavat yleisöä, kertoo konsertin promoottori Scott Lavender Live Nation Finlandilta.

? Guns N? Roses konsertin lipunmyyntitavoite on 55.000 myydyssä lipussa, joten suosittelemme toimimaan nopeasti, mikäli aikoo konserttiin vielä liput hankkia.

Guns N? Roses -lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Ticketmasterissa. Jättikonsertin talkoolaisrekrytointi on myös käynnistynyt tapahtuman nettisivuilla. Live Nation Finland hakee vapaaehtoisia monenlaisiin eri tehtäviin tapahtumaviikolle

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.