Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Guns N’ Rosesin konsertin lippuja kaupan enää muutama sata!

Guns N´Rosesin Hämeenlinnan konsertti on odotetusti kesän vetonaula. Kuva: Live Nation Finland.

Kesän suurin rocktapahtuma koetaan tänä vuonna jälleen Hämeenlinnassa, kun Guns N? Roses fanit täyttävät Kantolan tapahtumapuiston ensi viikon lauantaina 1. heinäkuuta.

Yhdysvaltalaisbändi tuo Suomeen suurmenestykseksi kasvaneen Not In This Lifetime -kiertueensa, joka vie bändin tänä kesänä 18 eurooppalaiskaupunkiin.

Hämeenlinnan konsertissa lämmittelijöinä nähdään brittibändi The Darkness ja suomalaisylpeys Michael Monroe. Jättikonsertin liput hupenevat kovaa vauhtia, niitä on myynnissä Ticketmasterissa enää muutama sata.

– Suosittelemme toimimaan nopeasti, mikäli lipunosto on vielä harkinnassa. Kantolan tapahtumapuistoon odotetaan 55.000 hengen yleisöä, muistuttaa konsertin järjestäjä Live Nation Finland.

Ajantasaisimmat tiedot jättikonsertin käytännön järjestelyistä on koottu www.gnrfinland.fi-sivustolle.

Lauantain 1.7. aikataulu on seuraava:

Klo 15 avataan portit konserttialueelle ja aloitetaan turvatarkastukset. Ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Arvioidut soittoajat:

  • noin klo 18.45 Michael Monroe
  • noin klo 19.35 The Darkness
  • noin klo 20.45 Guns N? Roses

Hämeenlinnaan kannattaa saapua jo päivällä. Visit Hämeenlinnan sivuilta löytyy vinkkejä mitä kaikkea kaupungissa voi tehdä.

Ainakin kävelykatu Reskalle avautuva Guns N? Roses ja Hanoi Rocks -fani-memorabiliaa esittelevä Guns on the Rocks ? Rock?n?Roll Exhibition on fanien ykköskohde, näyttelyyn on vapaa pääsy.

Tiedottaja Maritta Kettunen Live Nationilta Reskalle tekeillä olevan pop up -näyttelyn äärellä. Näyttely aukeaa 30.6.

Konserttialueelle saavutaan keskustasta kävelyreittiä Vanajantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu. Konserttialueen pääportti sijaitsee Puusepänkadulla.

– Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa ja juhlamieltä, kävelymatka Hämeenlinnan rautatieasemalta pääporteille on noin 3 kilometriä. Pyöräilijöille on varattu pyöräparkkialue läheltä konsertin portteja Puusepänkadulla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.