Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Golf-ammattilaiset kisaavat kymppitonnin potista Hattulassa

Hattula Golfin toiminnanjohtaja, PGA Pro Jouko Mikkola lupaa ikimuistoista kokemusta niin pelaajille kuin yleisöllekin.

Hattula Golfin toiminnanjohtaja, PGA Pro Jouko Mikkola lupaa ikimuistoista kokemusta niin pelaajille kuin yleisöllekin.

Hattula Golfin kentällä järjestetään kesäkuun 16. päivänä 2015 Hattula PGA Shoot Out, eli golfammattilaisten kilpailu ja Pro-Am tapahtuma. Tapahtuman luvataan olevan kesän iloisin ja rennoin ammattilaisgolftapahtuma.

Kilpailussa 16 maamme eturivin nais- ja mies golfammattilaista pelaa yhteensä 10.000 euron palkintorahasta. Pelimuotona on Shoot Out, jolloin jokaisella väylällä yksi kilpailija tippuu pelistä pois ja viimeisellä väylällä on jäljellä kaksi parasta kilpailijaa kamppailemassa pääpalkinnosta.

Ennen varsinaista Shoot Out -kilpailua järjestetään yrityksille tarkoitettu Pro-Am -golftapahtuma. Tapahtumaan mahtuu 16 kolmen hengen golfjoukkuetta. Jokaiseen joukkueeseen tulee lisäksi yksi golfammattilainen joka toimii joukkueen nimikkopelaajana ja kapteenina.

? Haluamme järjestää erilaisen golftapahtuman suomalaisen ammattilaisgolfin eteenpäinviemiseksi. Shoot Out -kisa tuntui sopivalta vaihtoehdolta Hattulan golfkentälle. Suomen ammattilaisgolfissa on nyt hyvä meno päällä, Hattula Golfin toiminnanjohtaja Jouko Mikkola toteaa.

? Halusimme ehdottomasti myös naisammattilaiset paikalle pelaamaan rahapalkinnoista. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun Suomessa naiset ja miehet pelaavat samassa kilpailussa vastakkain, hän jatkaa.

Kisassa pelataan, väylät 1, 2 ja 9. Nämä väylät kierretään kolme kertaa.

? Näin saamme katsojille luotua hyvän tunnelman ja mahdollisuuden nähdä useita Suomen huippupelaajia samaan aikaan kentällä. Kilpailu tulee olemaan varmasti ikimuistoinen kokemus ammattilaisillemme, yleisölle ja Pro Am -vieraillemme, lupaa Mikkola. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.