Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Emmaa etsimässä tarjoaa herkkua rautalangan ystäville

Beatmakers nousee Suiston lavalle samana iltana The Soundsin kanssa.

Rautalankamusiikin ystäville on luvassa todellista herkkua kun Hämeenlinnan Suisto-klubin lavalle nousevat huhtikuun 13. päivänä alan legenda The Sounds ja nykyrautalangan arvostetuimpiin nimiin lukeutuva Pekka Tiilikainen & Beatmakers.

Teinipoikina 1960-luvulla villinnyt The Sounds on parhaiten tunnettu hitistään Emma mutta vuosina 1963?1965 listoille nousi monta muutakin kappaletta. Yhtye alkoi keikkailla uudestaan kesällä 2011, soittoharrastusta oli kuitenkin viritelty jo joitakin vuosia aiemmin.

The Sounds alkoi keikkailla uudestaan kesällä 2011.

Myös Pekka Tiilikainen & Beatmakers piti vuosien tauon mutta palasi esiintymislavoille loppukesästä 2016 juuri Suistolla. Yhtye on tämän jälkeen julkaissut kaksi levyä sekä kiertänyt muiden muassa Englannissa, Saksassa, Hollannissa ja Ruotsissa.

Konkariyhtyeiden tiet kohtasivat kesällä 2018 Shake-tapahtumassa Keski-Suomessa ja idea yhteisistä keikoista syntyi. Suiston jälkeen yhtyeet nousevat yhdessä lavalle myös kesäkuussa Linnanmäellä sekä elokuun alussa Tampereella jossa mukana myös The Renegades Revisited-kokoonpano täydennettynä alkuperäisjäsen Graham Johnsonilla sekä Esa “Bluesministeri” Kuloniemellä.

“Emmaa etsimässä” ? Pekka Tiilikainen & Beatmakers with The Sounds, Suist0-klubi, la 13.4. klo 21.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.