Keskiviikko 22.03.2023
Nimipäivät: Vihtori
Hämeenlinna
Lumikuuroja
1°C
Tuuli: 4 m/s S
 

Eeppistä, syvää ja pimeää reggaeta pohjolasta – Laulurastas Suistolla

Laulurastaan sävelet kaikuvat Suistolla.

Vuosituhannen vaihteessa vaikuttanut legendaarinen jyväskyläläinen reggae-yhtye Laulurastas hajosi vuonna 2002, mutta heräsi kuin johdatuksesta eloon uudelleen 2013. Aika oli vain vahvistanut laulujen voimaa ja niinpä yhtye päätti tehdä loppuun kesken jääneen levynsä, jonka teko oli alkanut jo 90-luvun lopussa.

Yhdentoista veljen voimin Laulurastas palaa myös keikoille. Yhtye esiintyy Suisto-klubilla perjantaina 2. elokuuta. Laulurastas on jotain muuta kuin letkeää rantareggaeta. Se on eeppistä, syvää ja pimeää reggaeta pohjolasta. Massiiviset rytmit yhdistyvät Profeetan tulenkatkuiseen rakkauden sanaan.

Mary Ann Hawkins on viisihenkinen surf rock -yhtye Helsingistä. Inspiroituneena Dick Dalen ja The Venturesin kaltaisista legendoista yhtye sekoittelee kaurismäkeläistä suomalaisromantiikkaa ja perinteistä rautalankaa tiukkaan rock-vetoiseen soundiin.

Suomen tiettävästi nuorin surffibändi soitti ensimmäisen keikkansa kesällä 2017 ja esikois-EP Waves Won?t Lie löytyy Spotifysta ja muista digipalveluista.

Mary Ann Hawkins nousee Suisto-klubin lauteille lauantaina 3. elokuuta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.