Torstai 25.07.2024
Nimipäivät: Jaakko, Jimi, Jaakob, Jaakoppi

Tuuli:
 

Draamaryhmä tarjoaa rohkeutta, luovuutta ja hauskan pitoa

Hanna-Leena Henriksson on toinen draamaryhmän ohjaajista. Hän muistuttaa, että draamaharjoitteet ovat hyviä vuorovaikutustaitojen oppimisessa.

Hanna-Leena Henriksson on toinen draamaryhmän ohjaajista. Hän muistuttaa, että draamaharjoitteet ovat hyviä vuorovaikutustaitojen oppimisessa.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa aloittaa uusi nuorten aikuisten draamaryhmä. Noin 18?35-vuotiaille suunnattu ryhmä kokoontuu Poltinahon seurakuntatalon monitoimisalissa joka toinen torstai kello 18.30?20.30. Ensimmäinen kokoontuminen on 15.9.

Ohjaajina ovat Hanna-Leena Henriksson ja Kirsi Ansaharju. Henriksson työskentelee seurakunnassa lapsityönohjaajana. Hän on koulutukseltaan teologi ja opiskellut draamakasvatusta sekä näytellyt Miniteatterissa ja muissa harrastajateattereissa sekä Hämeenlinnan teatterissa.

Seurakunnan lastenohjaajana työskentelevä Ansaharju on ohjaustoiminnan artenomi (AMK). Hän on opettanut kulttuuriaineita Koulutuskeskus Tavastiassa ja toiminut puvustajana ja rekvisiitan hoitajana muun muassa Miniteatterissa.

? Teemme ryhmässä erilaisia ilmaisuharjoitteita, etsimme rohkeutta ja luovuutta omaan ilmaisuun, leikimme ja pidämme hauskaa, kertoo Henriksson.

? Ryhmään ei ole korkeaa kynnystä. Ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä draamaa. Mukaan voi tulla paljon harrastanut, joka etsii itselleen sopivaa ryhmää. Yhtä lailla voi tulla etsimään omaa esiintymisrohkeutta ja ilmaisua.

? Draamaharjoitteet ovat valtavan hyviä vuorovaikutustaitojen oppimisessa. Ne opettavat ihmisenä olemista, empatiaa, toisen kanssa olemista ? ja samalla on hauskaa ja kivaa.

Ryhmä on jatkuva, mutta kokoontumiset ovat joka toinen viikko, jolloin opiskelijoiden ja työssäkäyvienkin on helpompi sovittaa toiminta aikatauluihinsa. Illat päättyvät teehetkeen ja yhteiseen jutusteluun. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.