Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Dingo keikoille Kaupunginpuistoon

Dingo-ilmiö villitsee kesällä 2023 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa.

– Näin tulee todellakin tapahtumaan. Vanhana Dingo-fanina voin ehdottomasti suositella itse Dingo-musikaalia. Se on huikea esitys, joka on osa suomirockin historiaa. Esityskauden kruunaavat alkuperäisen Dingon keikat ja Sing Along -esitykset!, kertoo kesäteatteria pyörittävä Otto Kanerva hymyssä suin.

sityksen ensi-ilta on 28.6. ja kesä huipentuu elokuun puolivälin Sing Along -näytöksiin. Sing Along -näytöksissä biisien tekstit striimataan esiintymislavalla oleville näytöille. Yleisön ei siis tarvitse yhtään hillitä itseään, vaan saa ihan luvan kanssa laulaa kappaleita mukana.

– HUK toimii Sing Along -näytöksissä uranuurtajana, sillä tällaista ei ole tietääkseni aiemmin tehty missään kesäteatterissa, pohtii Otto Kanerva ääneen.

Heinäkuussa Kaupunginpuistoon astelee myös Dingo. Se aito ja alkuperäinen Neumannin luotsaama Dingo on pysytellyt maamme tunnetuimpien esiintyjien joukossa jo 40 vuoden ajan. Settilista koostuu ajattomista megahiteistä toisensa perään kuten Autiotalo, Levoton Tuhkimo, Sinä ja minä, Nahkatakkinen tyttö ja niin edelleen.

Tämä upea Emma-palkittu bändi astelee Kaupunginpuistoon ja kesäteatterin lavalle lauantaina 22.7. kello 21 K-18 -tapahtumaan ja sunnuntaina 23.7. kello 15 ikärajattomaan tapahtumaan. Nyt on siis vuorossa harvinaislaatuiset ja paljon toivotut keikat Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin näyttämöllä.

– Kaupunginpuistossa tullaan näkemään ja kokemaan äärimmäisen hieno ohjelmisto entistä upeammissa puitteissa tänä kesänä! Tervetuloa heiluttamaan sifonkihuiveja!, Kanerva hehkuttaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.