Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Aulangolla promotaan ammattinyrkkeilyä pariskunnille

Restel ja Team Dalton Boxing pilotoivat 16.4. Rantasipi Aulangolla uutta tapahtumakonseptia, jossa yhdistyvät kylpyläviikonloppu, ammattinyrkkeilytapahtuma ja iltabileet. Aulanko Boxing Night -tapahtuman ideana on rakentaa ammattinyrkkeilyillan ympärille monipuolinen, niin naisille kuin miehillekin suunnattu kokonaisuus.

Ammattinyrkkeilyä pidetään yleisesti vain miesten suosimana lajina. Restel ja Team Dalton Boxing haluavat muuttaa tämän mielikuvan.

? Ammattinyrkkeily on yksi kovimmista urheilulajeista maailmassa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että lajista nauttiminen olisi vain kovien jätkien yksinoikeus. Olemme halunneet luoda laadukkaan tapahtumakokonaisuuden, joka kiinnostaa myös naisia, Restelin myyntijohtaja Janne Ojalehto kertoo.

Suurin osa tapahtuman ennakkolipuista sekä majoitus- ja illallispaketeista onkin myyty nimenomaan pariskunnille. Ojalehdon mukaan asiakkailta on tullut kehuja erityisesti siitä, että kaikki tapahtuu saman katon alla.

? Päivällä rentoudutaan kylpylässä ja käydään vaikka kasvohoidossa. Sen jälkeen syödään maittava buffet-illallinen ja nautitaan ammattinyrkkeilyn tuomasta jännityksestä. Iltabileet jatkuvat aamun pikkutunneilla saakka ja viihtyisän illan jälkeen yö nukutaan hyvin hotellissa, Ojalehto tiivistää.

Mikäli kokeilusta tulee menestys, Restelin aikeissa on laajentaa konseptia myös muualle Suomeen.

Tapahtumassa nähdään kaikkiaan viisi ammattinyrkkeilyottelua Aulanko Areenalla. Illan pääottelussa mitellään Itämeren alueen keskisarjan BBU-mestaruudesta, kun suomalainen Timo ?Stadin Malli? Laine kohtaa virolaisen Sergei Meliksen. Nyrkkeilyotteluiden jälkeen Areena muuntuu yökerhoksi, jossa loppuyön menosta vastaa räppäri Brädi. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.