Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

AC/DC:n keikka loppuunmyyty

AC/DC:n tämänpäivänen konsertti Hämeenlinnan uudessa Kantolan tapahtumapuistossa on loppuunmyyty. Konserttiin on myyty 55 000 lippua, joista yli 5000 ulkomaille. Kantolan tapahtumapuiston ensimmäinen jättikonsertti kerää näin myös AC/DC:n suurimman yleisön Suomessa. Yhtye konsertoi edellisen kerran Tampereen Ratinan Stadionilla 2010 ja Helsingin Olympiastadionilla 2009.

? AC/DC:n konsertti on todella lupaava avaus Kantolan tapahtumapuistolle ? yhteistyö Hämeenlinnan kaupungin kanssa on sujunut mutkattomasti ja yleisö näyttää löytävän paikalle kauempaakin. Tältä päivältä odotan huikeaa keikkaa, bändi on tiukassa keikkakunnossa, sanoo Live Nation Finlandin pääpromoottori Scott Lavender.

Hämeenlinnaan keikalle saapuvien toivotaan saapuvan kaupunkiin ja myös tapahtumapaikalle hyvissä ajoin. Konserttiyleisö lähes tuplaa Hämeenlinnan väkiluvun, joten sekä saapumis- että poistumisliikenne voi ruuhkautua. Live Nation on koonnut ohjeita tapahtumaan tulijoille konsertin omalle sivustolle www.acdcfinland.fi.

Tapahtumapaikan portit Kantolassa avautuvat tänään kello 15. Muusikko Jussi 69 soittaa levyjä baarialueella porttien avautumisesta aina siihen asti kun illan ensimmäisen bändi, suomalainen rocktulokas Santa Cruz nousee lavalle kello 19.

AC/DC:n Rock or Bust -maailmankiertueen koko Euroopan osuudella yhtyettä lämmitellyt amerikkalainen Vintage Trouble aloittaa noin kello 20 ja australialaisjättiläinen AC/DC ottaa valtavan pirunsarvin, tykein ja helvetinkelloin varustetun lavansa haltuun noin kello 21. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.