Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Saneeraustyön aikana ei kadunvarsipysäköintiä Hämeentiellä

Viipurintieltä Hämeenlinnan rautatieasemalle johtavan Hämeentien saneeraus alkaa ensi viikolla liikennejärjestelyiden rakentamisella ja muilla valmistelevilla töillä. Katusaneeraushankkeessa uusitaan Hämeentien katurakenteet sekä valaistus ja muutetaan yhdistetty jalankulku- ja pyöräilyväylä erotelluksi pyörätieksi ja jalkakäytäväksi.

Lisäksi työn aikana uusitaan sähköverkkoa, tietoliikenneverkkoa, sekä vesihuolto- ja kaukolämpöjärjestelmiä. Rakennushanke on kilpailutettu alkuvuoden 2023 aikana ja urakoitsijaksi on valittu Destia Oy.

Ensimmäisessä vaiheessa Hämeentien kadunvarsipysäköinti suljetaan rakennustyön liikennejärjestelyjen mukaisesti. Siirtokehotukset pysäköintipaikoille tuodaan viikon 14 aikana. Rakennustöiden ensimmäisessä vaiheessa Hämeentien läpi ajetaan yhtä kaistaa molempiin suuntiin.

Kevyen liikenteen läpikulku ohjataan kiertoteille ja kiinteistöille suuntautuva kevyt liikenne siirtyy katualueen reunoille, talojen ulkoseinille aidattaviin käytäviin. Kiinteistöille pääsee ajamaan työalueen läpi.

Rakennustyön aikana liikennejärjestelyt muuttuvat jatkuvasti mutta ajoneuvoliikenne Hämeentien läpi mahdollistetaan koko urakan ajan molempiin suuntiin. Joukkoliikenteen kaupunki vakuuttelee toimivan häiriöttä, joskin yksi linja-autopysäkki Hämeentien itäpuolelta suljetaan.

Hämeentien kadunvarsipysäköinti ei ole käytössä rakennustyön aikana.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.