Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Polttoainevaras antoi väärät henkilötiedot Hämeenlinnassa

Huoltoaseman työntekijä ilmoitti tiistai-iltana hätäkeskukseen, että heidän huoltoasemallaan Iittalassa kävi polttoainevarkaita. Ilmoituksen mukaan seurue oli tankannut kahteen henkilöautoon noin 70 litraa polttoaineita ja he olivat poistuneet paikalta maksamatta tuotteita.

Poliisipartio havaitsi ilmoituksessa mainitut henkilöautot moottoritiellä Janakkalassa. Partio pysäytti autot läheisen huoltoaseman pihaan. Toisen henkilöauton kuljettaja parikymppinen mies kertoi partiolle väärät henkilötiedot. Partio sai miehen selvitettyä miehen oikean henkilöllisyyden. Samalla selvisi, ettei miehellä ole ajo-oikeutta henkilöauton kuljettamiseen.

Hän oli tankannut käyttämäänsä autoon hieman yli 100 euron arvosta polttoainetta. Lisäksi hänen käyttämänsä auton rekisteritunnusta oli muutettu. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, väärän henkilötiedon antamiseen ja väärennykseen.

Toista autoa kuljettanut kolmekymppinen nainen oli tankannut autoonsa noin 60 euron arvosta polttoainetta ja myös hänen käyttämänsä auton rekisteritunnusta oli muutettu. Naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja väärennykseen. Hänellä on 18 aikaisempaa näpistysrikosta vuoden aikana.

Poliisipartio kirjoitti tiistaina iltapäivällä keski-ikäiselle miehelle sakkovaatimuksen rattijuopumuksesta. Partio tapasi miehen kuljettamassa mopoa Hämeenlinnan Ahvenistolla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävä tuloksen. Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,25 mg/l.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.