Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Päihtyneet autoilijat ja näpistelijät liikkeellä

Eilen puolenpäivän aikaan poliisi pysäytti Hämeenlinnan Paasikiventiellä henkilöauton, jonka kuljettajana toimineella hieman yli 40-vuotiaalla miehellä ei ollut ajo-oikeutta.

Nelikymppinen nainen jäi kiinni näpistyksestä Hämeenlinnan Hämeensaarentiellä kello 15.10. Nainen oli laittanut taskuihinsa tavaraa noin 43 euron arvosta ja yritti poistua liikkeestä maksamatta tuotteita.

Kello 13 aikaan jäi Hämeenlinnassa Kaivokadulla kiinni alle 30-vuotias mies näpistyksestä. Mies oli ottanut liikkeestä 70 euron arvoisen takin ja pyrkinyt poistumaan maksamatta sitä. Mies on jäänyt vuoden aikana omaisuusrikoksista kiinni kahdeksan kertaa.

Riihimäen Venuksenkadulla asianomistaja kertoi olleensa ulkona tupakalla alkuiltapäivästä, kun hänelle tuntematon mies oli alkanut haastamaan riitaa ja lyönyt asianomistajaa riidan päätteeksi useaan kertaan takaraivoon. Tämän jälkeen mies oli poistunut paikalta autolla, jonka rekisterinumeron asianomistaja oli saanut ylös. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Poliisipartio sai kello 13 ilmoituksen epävarmasti etenevästä pakettiautosta Riihimäen Arolammintiellä. Partion lähtiessä tavoittamaan autoa tuli tieto, että auto oli ajautunut lumipenkkaan. Partion tullessa paikalle lapioi sekava kuljettaja autoa irti penkasta. Mies puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita. Miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta ja hänen hallustaan löytyi pieni määrä huumaavia lääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptejä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.