Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Naiskaksikko häiriköi Lahdessa ravintolassa ja vastusti poistamista

Kello 00.30 aikaan poliisille tuli ilmoitus Lahdesta Aleksanterinkadulla sijaitsevasta ravintolasta. Ilmoituksen mukaan järjestyksenvalvoja olisi poistanut kaksi nuorta naista ravintolasta kovakouraisesti. Poliisipartion tullessa paikalle selvisi naisten kertomana, että heidät oli raahattu pois ravintolasta kovakouraisesti ja toiselle naisesta oli tullut vammoja.

Ravintolan järjestyksenvalvojaa sekä asiakkaana olevia henkilöitä puhutettaessa, selvisi, että naiset olivat provosoineet muita asiakkaita ja kuvanneet samalla heitä lähietäisyydeltä puhelimilla. Naisista oli tullut useita valituksia järjestyksenvalvojalle, joka oli päättänyt poistaa naiset. Naisia oli kehotettu useaan kertaan poistumaan ravintolasta, mutta tuloksetta.

Järjestyksenvalvoja oli ottanut naisista kiinni ja taluttanut heitä kohti ulko-ovea, jolloin toinen naisista oli heittänyt juomansa järjestyksenvalvojan päälle ja lyönyt häntä. Tilanne meni riuhtomiseksi, jolloin toinen naisista oli kaatunut maahan ja loukannut itseään lievästi.

Sairaankuljetus tarkasti naisen vammat, mutta ne eivät vaatineet välitöntä hoitoa. Asiasta kirjattiin kaikkien osallisten osalta pahoinpitely ilmoitukset ja naisten osalta vielä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen.

Kello 13.30 aikaan jäi Riihimäellä Voimalankadulla kiinni näpistyksestä 42-vuotias mies. Mies oli ottanut kaupan hyllystä alkoholituotteita yli 16 euron arvosta ja piilotti osan niistä kassiinsa. Kassalla mies ei maksanut kuin muutaman tölkin ja käveli muiden tuotteiden kanssa kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni omaisuusrikoksista 28 kertaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.