Maanantai 08.08.2022
Nimipäivät: Sylvi, Sylvia, Silva
Hämeenlinna
Selkeää
15°C
Tuuli: 1 m/s PI
 

Mies jäi kiinni näpistelystä 73. kerran vuoden aikana

Hämeen poliisilla oli vuorokaudessa 261 tehtävää. Tehtävät painottuivat liikenteeseen, omaisuusrikoksiin ja metelikeikkoihin.

Hattulassa Katinalantiellä kuljetti noin 50-vuotias mies henkilöautoa päihtyneenä ja ilman ajo-oikeutta. Miehen puhallus alkometriin oli 0.83 mg/l.

Päivällä jäi Riihimäen matkakeskuksella kiinni 15-vuotias tyttö, joka oli töhrinyt matkakeskuksen hissin seiniä. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona ja asianomistaja tulee vaatimaan tytöltä korvauksia töhryjen siivoamisesta.

Janakkalassa VT3:lla ohitti henkilöauto poliisiauton huomattavaa ylinopeutta käyttäen. Partio mittasi autolle nopeudeksi 161 km/h, vaikka paikalla on 120 km/h nopeusrajoitus.

Partio pysäytti auton ja autonkuljettajana toiminut mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.

Forssassa Saviniementiellä pysäytti partio puolen yön jälkeen auton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.

Naiskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0.45 o/oo, eli alle rangaistavuuden, mutta huumausainepikatesti osoitti naisen käyttäneen huumausaineita ennen ajoon lähtöä.

Torstaiaamuna kello 9.00 pysäytti partio Lahdessa Rautatienkadulla auton, jonka kuljettaja puhalsi nollat.

Huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoon lähtöä.

Miehellä ei myöskään ollut vaadittavaa ajo-oikeutta ja autosta löytyi pieni määrä huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä.

Samoihin aikoihin pysäytti polkupyöräpartio Hämeenkadulla mopoa kuljettavan 20-vuotiaan miehen.

Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hänelle tehty huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita. Mopo oli myös rekisteröimätön.

Puolen päivään aikaan jäi keskustassa sijaitsevassa tavaratalossa kiinni nainen, joka oli piilottanut vaatteisiinsa suklaata ja rahkapatukoita muutaman euron arvosta. Tämän kertainen näpistys oli 10. kerta vuoden sisällä, kun nainen jäi kiinni.

Heinolassa Keskuskadulta anastettiin torstai aamun aikana henkilöauto talon takapihalta. Auto löytyi päivän aikana Jyrängön uimarannalta.

Lahdessa Kauppakadulla sijaitsevassa kaupassa jäi päivällä näpistyksestä kiinni 40-vuotias mies. Mies oli anastanut yhden oluen, piilottamalla sen laukkuunsa. Mies on jäänyt vuoden sisällä 19 kertaa kiinni näpistyksistä.

Samalla kertaa partio huomasi poliisille tutun miehen kaupan sisäpihalla. Miehen hallusta löytyi kaksi teräasetta ja huumaavia lääkkeitä.

Launeella jäi tapanäpistelijä jälleen kiinni. Mies oli anastanut tällä kertaa kaupasta olutta ja hammastahnaa muutaman euron arvosta. Mies on jäänyt vuoden sisällä 73 kertaa kiinni näpistyksistä.

Illalla partio pysäytti Lahdessa Kauppakadulla auton, jonka kuljettaja puhalsi nollat mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.