Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Linnan Startti jalostaa liikeidean

Linnan Kehitys Oy käynnistää kasvuhaluisille ja motivoituneille yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville kolmen kuukauden mittaisen kehittämiskoulutusohjelman uusien liikeideoiden kehittämiseen. Vastaavaa liikeideoiden jalostamiseen suunnattua ohjelmaa ei ole aiemmin Hämeenlinnassa toteutettu. Ohjelma toteutetaan osana ESR-rahoitteista JUNA ?hanketta.

Linnan Startissa kehitetään mukaan valittujen yrittäjien uusia liikeideoita käytännönläheisesti, asiantuntijoiden ja ryhmän synergian avulla. Ohjelman sisällössä keskeinen painopiste on kasvuun tarvittavan osaamisen lisääminen: myyntityö, rahoitus, yhteistyöverkoston rakentaminen sekä erilaisia kasvun työkaluja. Uutta näkökulmaa liikeideoiden jalostamiseen tuo koulutuksen toteuttaja, tamperelainen Innovaatio Oy Uusi Tehdas. Innovaatio Oy Uusi Tehdas on tuotekehitys- ja innovaatiopalveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen erikoistunut asiantuntijayritys.

? Haemme hyvistä ideoista parhaita edelleen jalostettaviksi. Ohjelmaan osallistumien on yrittäjille maksutonta, mutta toki edellytämme sitoutumista ja innokasta otetta. Lisäksi etsimme ryhmälle kokeneita sparraajia jakamaan kokemuksensa nuorempien hyödyksi. Verkostoituminen on myös keskeinen Linnan Startin tavoite, viestittää yritysneuvoja Timo Kärkkäinen Linnan Kehityksestä.

Ohjelmaan otetaan haun perusteella 15 osallistujaa. Valittavat yrittäjät saavat innostavat ja asiantuntevat yritysvalmentajat sekä koko ryhmän tuen ideoiden jalostamiseen.

? Linnan Kehityksen yhtenä tehtävänä on luoda kasvuedellytyksiä aloitteleville yrityksille. Linnan Startin jälkeen voimme jatkaa yrittäjien kanssa valmiiden ideoiden kanssa toiminnan kehittämistä, joka taas poikii uudenlaista liiketoimintaa ja kasvua Hämeenlinnaan, muistuttaa Linnan Kehityksen yritys- ja kaupunkikehityksen johtaja Heikki Korhonen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.