Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:

Länsikivi hohtoneulonnan ykkönen

Ensimmäisen neulojaerän kilpailijat tutustuivat kisavälineisiin tässä vaiheessa vielä valoisassa. Kuva: Juha Reinikainen

Hyvinkääläinen Inkeri Länsikivi teki sen taas: hän voitti Wetterhoffin hohtoneulonnan SM-kilpailun jo toisen kerran peräkkäin. Länsikivi ehti neuloa 10 minuutin aikana pimeässä kaikkiaan 30 kierrosta. Toiseksi tullut Marjo Pyhälä hävisi vain yhdellä kierroksella ja kolmanneksi sijoittunut Terhi Kivinen kahdella.

Kilpailussa neulottiin valopuikoilla hämärässä. Kilpailu alkoi 15 silmukan luonnilla, jonka jälkeen neulottiin sileää neuletta mahdollisimman monta kerrosta. Aikaa neulontaan oli 10 minuuttia. Hilpeä kilpailu neulottiin Wetterhoffin talolla perjantaina 3.10. Hyväntuuliseen neulontakisaan osallistui kaikkiaan 20 puikkotaituria.

Alla linkki kisavideoon. Videotuotanto: Elfhill/ Pentti Mansukoski.