Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

ARXin aikamatka ja Taikaviikko edessä

arxantai_varillinen_painoLasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXin suosittua perhetapahtumaa ARXantaita vietetään jälleen lauantaina 11.10. Tällä kertaa teemana on Aikamatka ja tapahtuma on suunnattu isovanhemmille, lapsille sekä lapsenlapsille. Päivän ohjelmassa on upea kattaus työpajoja, joissa leivotaan pullaa, siirretään kalastuksen salaisuuksia sukupolvelta toiselle ja tehdään risuista koristeita sekä kalojen koteja.

Galleria ARXin näyttelyyn ?Yhteisessä paratiisissa? tutustutaan elämysoppaiden avulla, ja Wanhanajan Walokuvaamossa pukeudutaan rooliasuihin ja napataan kuvat talteen omilla kännyköillä.

?Aidan keittiössä? koululainen Aida Kankaanpää opastaa valmistamaan brunssin alkaen kello 10.30 ja koululaisten välipalan alkaen kello 12.30. Valmiita herkkuja maistellaan työpajojen päätteeksi, ja jokainen saa reseptit halutessaan mukaansa.

?Hyvistä tavoista tulee hyvälle mielelle! Huonoista taas ? ei tule!? Päivän teatteriesityksenä nähdään klo 11.30 Äh maito kaatu! ? pienoismusikaali, jossa seikkailevat Katti Halitus ja Mummo Matilainen. Esityksen ikäsuositus on 3?100 vuotta. Kahvilan herkut tarjoilee MLL:n Hämeenlinnan yhdistys.

ARXantain jälkeen ARXin Keinusalissa kello 14.00 esiintyy Lasten Taikuri Keksijä Pirinen. Lipunmyynti tapahtuu ovelta. Taikuriesitys on osa Hämeen Taikaviikkoa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.