Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Lammin konsertissa purjehditaan kuutamolla

Sopraanolaulaja ja käyrätorvisolisti esiintyvät Lammi-viikon konsertissa Turvantalolla sunnuntaina Purjein kuutamolla -konsertissa, jonka nimi tulee Toivo Kuulan yksinlaulusta.
Inari Gebhard laulaa myös Sibeliuksen lauluja, operettia ja Madetojan Syksy-sarjan, jonka hän on esittänyt aikoinaan Helsingin juhlaviikoilla.
Oskari Pöyhtäri soittaa muun muassa osia Mozartin käyrätorvikonsertosta.
Solisteja säestää pianolla Markku Helko.
Inari Gebhard on helsinkiläinen laulun opettaja, joka on suorittanut oopperadiplominsa Roomassa 1970-luvulla. Hän opettaa bel canto -laulua muun muassa Lammilla.
Lammilla koulunsa käynyt Oskari Pöyhtäri on opiskellut Lahden konservatoriossa ennen Sibelius-Akatemiaa. Hänet on juuri valittu vakinaiseksi Kaartin soittokuntaan. Sinfonia Lahden riveissä hän oli mukana Kiinan-kiertueella ja on lähdössä myös Keski-Euroopan kiertueelle syksyllä.
Markku Helko on lammilainen lääkäri, joka eläkkeelle jäätyään paneutuu entistä enemmän pianonsoittoon.
Purjein Kuutamolla -konsetti Lammin Turvantalolla su 16.8. klo 17. Järjestää Bel Canton Ystävien yhdistys. Lipputuloista puolet käytetään Turvantalon toiminnan turvaamiseen.
Kuva: ?Sunnuntaina Lammin Turvantalolla esiintyvä Oskari Pöyhtäri on juuri valittu Kaartin soittokunnan vakinaiseksi käyrätorvistiksi.
Kuva ja teksti:  Susanna Mattila.?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.