Maanantai 04.03.2024
Nimipäivät: Ari, Arsi, Atro

Tuuli:
 

Valtuusto valitsee Hämeenlinnalle uuden kaupunginjohtajan kesäkuussa

Valtuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan kesäkuussa.

Hämeenlinnan kaupunki hakee uutta kaupunginjohtajaa nykyisen kaupunginjohtajan Timo Kenakkalan jäädessä eläkkeelle 1.9.2021 lähtien. Valmistelut kaupunginjohtajan hakua varten on aloitettu ja haku alkaa 6.4.2021 ja on avoinna 21.4.2021 saakka.

Kaupungin asukkaat saavat tavata loppusuoralla olevat hakijaehdokkaat 17.5.2021. Asukastilaisuuden jälkeen hakijaehdokkaat tapaavat valtuuston jäsenet. Tapaamiset järjestetään huomioiden koronatilanne, joko lähitapaamisena tai etänä.

– Kaupunginjohtajan rekrytointi on Hämeenlinnan kaupungille loistava tilaisuus markkinoida hienoa kaupunkiamme. Ylpeydellä kerromme mitä kaupunginjohtaja saa, kun hän tulee meille töihin johtamaan Suomen vanhinta sisämaakaupunkia, kertoo henkilöstö- ja hallintojohtaja Anne Iijalainen Hämeenlinnan kaupungilta.

Kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan 7.6.2021.

Kaupunginjohtajan rekrytointia varten on perustettu ohjausryhmä, joka on tällä viikolla aloittanut toimintansa. Ohjausryhmässä on jokaisesta valtuustoryhmästä oma edustaja. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Sari Rautio.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.