Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

UUTUUS: Café Kauno käynnistää tapas-brunssit toukokuussa

Riikka Mäkisellä (oik.) on Café Kaunossa parhaillaan työharjoittelussa oma tytär, Roosa Saarinen.

Café Kauno tuo kaupungin ruokatarjontaan espanjalaisia makuja. Toukokuun alussa käynnistyvät tapas-brunssit on määrä kattaa joka kuun ensimmäisenä lauantaina, mikäli pöytävaraajia löytyy riittävästi.

? Alamme muutenkin olla avoinna lauantaisin. Uutta täytyy kehitellä ja myös alkoholin anniskelulupien haku on harkinnassa, joko kertaluontoisesti tai pysyvästi, kertoo yrittäjä Riikka Mäkinen.

Suosittu kahvila ja lounaspaikka Kauno joutuu Mäkisen mukaan harkitsemaan parhaillaan sitäkin, onko jatko muuten lähes tyhjentyneessä Kauppakeskus Linnassa realistista.

? Meillä on esimerkiksi kaupungin luultavasti suosituimmat salaatit mutta siitä huolimatta tuntuu, että tyhjästä kauppakeskuksesta täytyy jossain vaiheessa lähteä pois. Minne, sitä en ainakaan toistaiseksi tiedä.

Mäkinen toivoo, että asiakkaita riittää entistä enemmän muun muassa uuden tarjonnan ja lauantaiaukiolojen myötä.

? Kesä pelottaa jo valmiiksi, koska viime vuoden perusteella tiedän, että “hieno” kesä on liiketoiminnan kannalta huono, kun asiakkaat siirtyvät ulkokahviloihin.

Toukokuusta alkaen hämeenlinnalaisille kuitenkin tarjotaan kunkin kuun ensimmäisenä lauantaina jotain uutta: tapas-pöytään katetaan muun muassa oliiveja, espanjalaisia leikkeleitä, ilmakuivattua kinkkua ja muuta sormin syötävää.

? Alkuun on tarkoitus tarjota alkoholitonta sangriaa, suunnittelee Riikka Mäkinen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.