Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Uimahalliin osallistava valotaideteos

Kuvataiteilijat Anna Turunen ja Anne Roininen toteuttavat osallistavan valotaideteoksen Hämeenlinnan uimahalliin torstaina 21.1. kello 18?22. Uimahallin allasosastot saavat yhdeksi illaksi värikkään tunnelmavalaistuksen, johon uimahallin asiakkaat ja käyttäjät ovat päässeet vaikuttamaan.

Taiteilijat kysyivät asiakkailta, minkä värisessä valaistuksessa hallissa halutaan uida yhtenä iltana. Asiakkaat valitsivat värivaihtoehdoista itselleen mieluisia värejä. Vastausten perusteella Turunen ja Roininen sommittelivat uimahallin allasosastojen värivalaistuksen. Myös hallin muiden tilojen värivalaisu on tehty käyttäjien valintojen pohjalta.

Uudenlaisen valaistuksen lisäksi altaiden aalloilla voi lukea kaupunkilaisten kirjoittamia pullopostiviestejä. Viestejä kerättiin uimahallin asiakkailta, koululaisilta ja kaupunkilaisilta. Hallissa on mahdollista nähdä myös asiakkaiden kanssa toteutettuja installaatioita. Hämeenlinnan uimahalli tarjoaa 200 ensimmäiselle asiakkaalle värivalotikun, jonka voi taivuttaa rannekkeeksi.

Minkälaisen pullopostiviestin sinä lähettäisit? Kirjoita kuulumisia, kerro harrastuksestasi, paljasta toiveesi tai salaisuutesi- tai lähetä terveisiä. Kaikkien pullopostikuvansa Instagramissa hashtageilla #pullopostiaHML, #valolinna ja #yhteisotaideteos jakaneiden kesken arvotaan kaksi viiden kerran lahjakorttia Hämeenlinnan uimahalliin. Osallistua voi 21.1. asti ja arvonta suoritetaan tammikuun lopulla. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.