Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Turisaskin juhlistaa pääkirjaston musiikkiosaston kolmikymppisiä

Hämeenlinnan pääkirjaston musiikkiosasto on ollut olemassa vuodesta 1985 ja 30 vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon niin kirjasto- kuin musiikkimaailmassakin. Musiikkiosasto on nähnyt niin vinyylit, cd-levyjen tulon kuin nyt viimeisimpänä streaming-palveluiden suosion.

Osasto on kuitenkin paljon muutakin kuin vain tallennettua musiikkia: sieltä löytyy nuotteja, soitonoppaita, musiikkikirjallisuutta ja nyt myös lainattavia soittimia. Kuluneen syksyn aikana osastolle on rakennettu uusi esiintymisalue Avolava, jonka myötä kirjaston elävän musiikin tarjonta lisääntyy huomattavasti.

Musiikkiosaston kaikille avoimia syntymäpäiviä vietetään maanantaista torstaihin 9.?12. marraskuuta ja kullakin illalla on oma teemansa. Luvassa on klassista, bluesia, poppia, discoa ? elävää musiikkia laidasta laitaan. Paikallisväriä tarjoavat muun muassa Matti Johannes Koivu ja Turisas. Kaikkiin syntymäpäivien tapahtumiin on vapaa pääsy. (Reska.fi)

Ohjelma

  • ma 9.11. klo 18 Juhlien avaus & synttärikahvit; juhlapuhujana kirjastoneuvos Sinikka Sipilä, klo 18.30 Matti Johannes Koivu esiintyy
  • ti 10.11. klo 18 Turisas-bändin haastattelu & meet and greet -fanitapaaminen, klo 19 Murhaballadeista deltabluesiin ? kitaristi Paavo Pesosen konsertti
  • ke 11.11. klo 17.30 Kasari-lauluilta ? yhteislauluina 80-luvun suuret biisit, mukana myös Sibelius-opiston opiskelijoiden sooloja, klo 18.30 Vinyylidisko – Blassics-DJ:t Juho ja Tuure soittavat kirjaston vinyylikokoelman kuumimmat ja tanssittavimmat kipaleet ? tanssikengät jalkaan!
  • to 12.11. klo 18 My Instrument -ryhmän esitys Sibeliuksen hengessä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.